Legyen szél a vitorláitokban 2021-ben is!

Legyen szél a vitorláitokban 2021-ben is!

Helló 2021! Viszlát 2020! Ez nem egy megszokott év volt, sőt nem is egy rendkívüli év, valójában sokak számára úgy tűnik, hogy egy „annus horribilis*”, amely lassan egy újévbe fordul, és végre bizakodva tekinthetünk a jövőbe. Reméljük a karácsonyi időszak meghozza számotokra a nyugalmat, egy kis gondolkodást, tervezést is a 2021-es évre vonatkozóan, amely nem csak vészforgatókönyveket tartalmaz majd.

Mindezek ellenére, nem mondhatjuk, hogy a vízi sportok tekintetében  unalmas időszakot hagyunk magunk mögött. A SUP és szörf vonatkozásban is hatalmas volt az érdeklődés. Mindenki próbált nagyobb hangsúlyt fektetni az egészségre, egészséges életmódra, erőnlétre, sokan rájöttek a testmozgás szükségességére és bízunk benne, hogy erre törekednek majd jövőre is.

Bárhol is legyetek ezen a karácsonyon, mi a Challenger Hungary-nél a Mistral-al, magyar bajnokainkkal, külföldi versenyzőinkkel, oldalunk arcaival a legjobb egészséget és boldogságot kívánjuk, valamint egy egészségesebb, boldogabb új évet várunk! Legyen mindig szél a vitorláitokban és forró homok a lábaitok alatt 2021-ben!

*II. Erzsébet angol királynő 1992 novemberében a borzalmak évének nevezte a végéhez közeledő esztendőt.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *