Robby Naish visszavonul

Robby Naish visszavonul

BOMBA HÍR! A 24-szeres szörf világbajnok Robby Naish nevével fémjelezett, legendás Maui székhelyű, Naish márkát felvásárolta a Kubus Sports, a holland székhelyű nemzetközileg vezető sporteszköz-márkák platformja. A vízisport-felszerelések piacán vezető Naish brand megvásárlásával a Kubus Sports megerősíti globális piaci pozícióját a szórakoztató és vízisport-iparon belül.

A Kubus Sports megvásárolta a Nalu Kai Incorporated-et (a Naish márka maui-i székhelyű üzemeltető vállalata) és leányvállalatát, a Pacific Board Sportst (a Naish amerikai forgalmazó cége). A Naish és a Kubus Sports hosszú és tiszteletreméltó, több mint 20 éves múltra tekint vissza, melynek során a Kubus Sports a Naish vízisport-eszközök termékeinek hozzáadott értéket képviselő forgalmazójaként működött Európában.

A Naish brand eladása a Kubus Sports számára új szintre emeli az együttműködést, és további növekedést és befektetéseket fog jelenteni a jól ismert vízisport-felszerelés márkában. A Naish és a Kubus Sports integrálni fogja szervezeteit, hogy tovább erősítsék a termékfejlesztést, a termékportfóliót, az értékesítést és a működést.

Robby Naish továbbra is a termékinnováció hajtóereje lesz, és továbbra is a márka nagykövete marad. A Naish hawaii központja továbbra is a K+F program magja marad, és a márka öröksége marad a jövőbeni marketing számára. Tovább erősítik a Naish értékesítési szervezetét az Egyesült Államokban.

A Kubus Sports célja, hogy otthont építsen prémium sportfelszerelés-márkáknak: a szórakoztató és vízi sportoktól a téli sportokig. A legendás Naish márka mellett a +10 prémium ikonikus márka portfóliójában megtalálható a Prolimit és az STX, a világ 60+ országban forgalmazott, vezető szórakoztató és vízisport-felszerelési márkák. A Naish felvásárlásával a Kubus Sports újabb lépést tett egy nemzetközileg vezető sportfelszerelés-márka platform kiépítésében, a Brabo Hockey és a Princess Hockey felvásárlását, valamint az olyan új márkák bevezetését követően, mint az Ohana és a Brabo Padel. A Kubus Sports részévé válásával a Naish bővítheti termékportfólióját, miközben megerősíti globális forgalmazói erejét és jelenlétét az összes globális piacon.


Robby Naish így nyilatkozott: „A szüleim 1979-ben indították el a Naish Hawaiit a mi kailuai garázsunkban, ahol egyedi, custom szörfdeszkákat készítettek és árultak, amelyeket világszerte használtak és nagyra tartottak. A ’90-es évek közepén a Naish Sails Hawaii windsurf vitorlák piacra dobásával bővítettem a Naish márka elérhetőségét. Negyedszázaddal később a Naish márka egy komplett társasággá nőtte ki magát a széllovaglás, kitesurf, Stand Up Paddling, Foil és wing termékek teljes választékával.

A Naish üzlet hajtóereje mindig is ezeknek a sportoknak a szeretete és a szélben és a hullámok iránti halhatatlan szenvedély volt. Büszke vagyok arra, amit elértünk. De arra is rájöttem, hogy olyan messzire vittem az üzletet, amennyire szenvedélyem, tudásom és know-how-m engedi. Ahhoz, hogy a Naish márka találkozhasson, a benne rejlő teljes potenciállal új irányvonalat, struktúrát és energiát igényel a szervezet. A Kubus Sports-al kötött partnerség biztosítja ezt, valamint a gyorsan változó üzleti környezet kihívásainak való megfeleléshez szükséges erőforrásokat és infrastruktúrát. Izgatottan várom, hogy a Kubus Sports a következő szintre emelje a Naish márkát. Én is izgatott vagyok, hogy kicsit lelassíthatom az életemet. Ez az akvizíció megszabadít a mindennapi műveletektől és a stressztől, és lehetővé teszi, hogy újra arra koncentrálhassak, miért kezdtem el ezt csinálni: vízre szállni… a szörfözés a tiszta szórakozás és élvezet miatt. Várom, hogy a Kubus Sportsszal és a Naish márkával vitorlázhassak a jövőben, és továbbra is megoszthassam a víz, a szél és a hullámok iránti szenvedélyemet az emberekkel szerte a világon.”

Alex Cretier, a Kubus Sports vezérigazgatója kiegészíti: „Mi a Kubus Sportsnál rendkívül izgatottak vagyunk a kialakult helyzet miatt. Tovább erősítjük a Naish márka disztribúcióját és portfólióját. Az akvizíció egyidejűleg olyan helyzetbe hoz bennünket, hogy növeljük jelenlétünket a világ összes főbb piacán. A Naish márka egyedülálló, székhelye Hawaii, és az élő legenda nevét viseli minden vízi tudományágban. Ha azonosítani szeretné magát valamelyik vízi sportunkkal, van egy márka, amely a sport iránti szeretetet sugározza: a Naish. Robby-val továbbra is együtt dolgozunk márkánk felépítésén.”

„Szeretnénk megköszönni Robby Naishnek a Kubus Sportsba vetett bizalmát, és kíváncsian várjuk a jövőbeni erőfeszítéseinket.”

Naishről

A Naish-t 1979-ben alapította az első vízisport-felszerelés-márkák egyikeként az egykori szél- és kiteszörf-világbajnok, Robby Naish, és székhelye az Egyesült Államok Hawaii államában lévő Mauiban található. A Naish egy jól ismert és csúcskategóriás vízisport-cég, amely a minőségről, az innovatív terméktervezésről és a vonzó márkáról világszerte ismert. A Naish termékportfóliója többek között szörfdeszkákból, vitorlákból és szerelékekből, kitesurf-ből és deszkákból, SUP deszkákból, szörfdeszkákból, foil és wing teljes választékából áll.

A Kubus Sportsról

Az 1970-ben alapított, hollandiai székhelyű Kubus Sports prémium minőségű sportfelszerelés-márkák tulajdonosa és értéknövelt forgalmazási platformja, amely különféle szűk sportpiacokat fed le, mint például az STX, Prolimit, Storm, Ohana, Brabo Hockey, Brabo Padel, STX. Snow, Atom és Princess Hockey. A cég egész évszakos termék- és márkaportfóliója a szórakoztató és vízi sportokra, valamint a téli sportok piacára összpontosít. A Kubus Sports a saját résein belül rendkívül sikeres a márkák piacvezető márkákká építésében házon belüli kutatás-fejlesztési, tervezési, értékesítési és marketing képességekkel, miközben a termelést gondosan kiválasztott, legjobb ázsiai beszállítókra bízza.

Több mint 50 éves tapasztalata, professzionalitása és erős disztribúciós ereje alapján több neves külső márka, mint például az Elan, a Nitro és a Giro úgy döntött, hogy a Kubus Sports-szal, mint exkluzív hozzáadott értékű forgalmazóval működik együtt, logisztikát és forgalmazást biztosítva. továbbá a marketing szolgáltatások és márkaépítésterén. A vállalat több mint 1500 viszonteladóból álló erős és lojális hálózattal rendelkezik, amely főként online és offline általános és speciális kiskereskedelmi (sport) platformokból áll Európában és világszerte.

Forrás: iksurfmag.com

AKCIÓ – MINDEN 2022-es Challenger Sails VITORLÁRA

155.000,- Ft-tól

151.000,- Ft-tól 159.000,- Ft-tól 155.000,- Ft-tól

Kattints az árra a további infókért!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *