2018-ban a MISTRAL márka visszatért a szörfgyártás területére, így arra gondoltunk, hogy a korábban oly sikeres márkát kizárólagos viszonteladóként visszahozzuk a magyar freeride szörfösök körébe. A MISTRAL deszkákkal – a külföldi versenyeken egyre nagyobb sikereket elérő – CHALLENGER SAILS vitorlákat és kiegészítőket párosítottuk. A Challenger Sails termékeire szintén kizárólagos szerződéssel rendelkezünk. A 1186 Budapest, Tövishát utca 35. szám alatt (bejárat a Goroszló utca 10. felől) megtalálható bemutatótermünkben mind a MISTRAL, mind a CHALLENGER Sails termékeit kézbe foghatod, s folyamatos akcióink keretében természetesen akár azonnal meg is vásárolhatod, vagy megrendelheted a kívánt darabot, melyet rövid szállítási határidővel bemutatótermünkben átvehetsz.

Bemutatótermünkben a MISTRAL Quickslide szörfdeszkák, komplett szettben elérhető MISTRAL Zonda vitorlák, a MISTRAL teljes felfújható SUP paletta, valamint egyedi MISTRAL ruházati termékek kaptak helyet. Mindezek mellett a CHALLENGER Sails PWA győztes vitorláitól a wave bajnok Challenger 3G vitorláig, kiváló minőségű CHALLENGER carbon árbócokon át a boomokig megtekinthetőek és elérhetőek a szörfös termékek.

2021-ben megkezdtük a Finnian Maynard által tervezett FMX Racing deszkák forgalmazását is, amellyel végül 2022-ben Maciek Rutkowksi (POL-23) megnyerte a PWA szlalom bajnokságot.

Szintén 2021-ben megnyitottuk balatonszemesi szörf és SUP kölcsönzőnket, oktatóbázisunkat, amely egyúttal teszt-centerként is üzemel. A legtöbb CHS vitorla a helyszínen kipróbálható vásárlás előtt.

Az aktuális akciókról, készletről érdeklődj telefonon a +36 20 444 9059-es számon, vagy e-mailben az info@challengerhungary.hu címen. Érkezésed előtt feltétlenül telefonálj. Várunk szeretettel.

Jó szelet kíván mindenkinek a challengerhungary.hu.

Anett & Krisztián

Az általunk forgalmazott márkák:

i

 

i

 

Partnereink:

bpbarbq


Maciek Rutkowski – 2022 PWA Szlalom I. helyezett
(POL-23, FMX Racing / Challenger Sails)

Serényi Zsolt – “Tetovált Séf”

Bors Máté – Világ,- és 11x Magyar bajnok szörföző és vitorlázó

Kossovics Máté
(U-17 válogatott versenyző, BIC Techno, Starboard / Challenger Sails)