SHAKA WINDSURF SPOT – BALATONSZEMES

2021 május 15-én megnyílt Magyarország legújabb szörf/SUP spotja Balatonszemesen, a Hullám utcai szabadstrandon, amely a SHAKA Windsurf Spot névre hallgat. Egyedi oldala a Shaka.hu A hely nem csupán szörf/SUP oktató és kölcsönző bázis, de Challenger-Mistral-NoerStick márkák TESZT centere is, valamint kiváló hely a saját felszereléssel rendelkező hazai és külföldi riderek, családosok számára egyaránt.

A spot egy több mint – a helyi önkormányzat által üzemeltetett4000m2 füves területen helyezkedik el, közvetlen vízparti kapcsolattal, könnyű vízre szállási lehetőséggel (saját stégről). A családias-baráti környezet, ideális kezdőknek, haladóknak, szingliknek és családosoknak egyaránt. Legújabb, 2021-es és 2022-es szörf és SUP felszereléseink bérelhetőek, illetve kezdő és haladó oktatási lehetőség is adott minden korosztály számára. A helyszínen – a helyi önkormányzat üzemeltetésében – vadonat új mosdók, mellékhelyiségek jelenleg építés alatt állnak, ugyanakkor szezonkezdettől büfé, fás-, parkosított környezet, kosárlabda és strandfocipálya várja még az idelátogatókat. A SHAKA Windsurf Spot ideális csapatépítő tréningek, céges rendezvények, valamint iskolai táborok részére egyaránt.

A HELYSZÍN

SHAKA Windsurf Spot, Balatonszemes, Hullám utcai szabadstrand (vezessenek célra a Mistral és Challenger zászlók), sekély, egyenletesen mélyülő partszakasz, fákkal tarkított parti sétány, hatalmas füves part.

FELSZERELÉS

A legújabb, 2023-as Challenger szörfvitorlák, Mistral SUP-ok és tanuló deszkák/vitorlák várják az idelátogatókat. Minden szörfös és SUP-os számára – hazánkban egyedülálló módon – tesztelési lehetőséget is biztosítunk egyénre szabott feltételekkel. A Challenger Sails szinte teljes vitorlapalettája, valamint a Mistral SUP-ok tesztelésre készen várnak Rád. Részletekért, felszerelés foglalásért érdeklődj telefonon vagy e-mailben a lenti elérhetőségek egyikén.

Foglalás és információ: 06 20 444 9059 (Anett); 06 20 444 7633 (Krisztián)

BÉRLÉS

Hagyd magad mögött a nyüzsgő nagyvárost és add át magad az önfeledt pihenésnek vagy aktív kikapcsolódásnak. Mistral felfújható és merev SUP-ok a család minden tagja számára. Challenger Sails és Mistral tanulóvitorlák a gyors sikerélményért.

Foglalás és információ: +36 20 444 7633 (Krisztián)

OKTATÁS

Ne csak álmodozz róla, légy részese a csodának. Profi csapatunkkal megfelelő időjárási körülmények mellett 1 óra alatt megtanítjuk a szörfözés alapjait. Videós és szárazföldi elméleti oktatás, továbbá szárazföldi szörf szimulátor garantálja a biztos sikert az első méterek megtételéhez.

Foglalás és információ: 06 20 444 7633 (Krisztián)

Árak

Aktuális árlista a Shaka.hu oldalon! Kattints a linkre.

KAPCSOLAT

Cím: Balatonszemes, Hullám utcai szabadstrand

Foglalás és információ: 06 20 444 7633 (Krisztián); info@challengerhungary.hu

Kattints a Google térképen való megjelenítéshez.

Waze: Shaka Windsurf Spot