Mi történt a Mistral-al a nyáron

Mi történt a Mistral-al a nyáron

Nos, ha úgy gondolod, hogy nyaraltunk, akkor tévedsz! Ebben az évszakban teszteljük és valósítjuk meg mindazt, amely a téli ötletelés és tervezgetés során teret kap a tervezőasztalon, s ekkor fogannak az új ötletek pl. a 2020-as szezonra is.

Ez az, amit teszünk, előre gondolkodunk. Miközben a jelenben létezünk, készülünk a következő show-kra, a következő évadra, az új fejlesztésekre stb., úgy hogy mindeközben figyelni kell a piaci tendenciákat, ugyanakkor új piacokat is létre kell hoznunk. Nem egyszerű feladat megújulni évről évre.

Amit 2020-tól várhattok tőlünk: néhány valódi meglepetés mind a SUP mind pedig a szörf területén. Ezek nem apró, hanem lényeges változások lesznek, amelyek tükrözik majd a vezetést és előrelépést egyaránt. Nem a nyomon követésből építkezünk, hanem előrelépésünk a saját fejlesztésekből táplálkozik, ahogyan a Mistral ezt mindig is tette. Visszatekintve az elmúlt időszakokra, mindig tudtunk valami újat mutatni a sportágnak az egyedi kialakításokkal, mint pl. elsőként gyártottuk a legkönnyebb SUP deszkákat spéci PVC technológiával, merev SUP-jainkkal rengeteg világrekord született, Tahiti-n és Dél-Afrikai versenyeken egyaránt.

A felfújható technológiában nagy lehetőségeket látunk, így fantasztikus újításokkal jelentkezünk majd 2020-ban. Ami a szörfözést illeti – a rajongóinknak számára tartozunk a komoly visszatéréssel, s ezen keményen dolgozunk is. Az utóbbi időben óriási figyelmet szenteltek a foil kategóriának, ugyanakkor a felette lévő vitorlázat mondhatjuk elemeiben érintetlen maradt már jó néhány éve. Egyelőre nem mondhatunk többet, de ezen a területen radikális változást készítünk elő!

Mindaddig, amíg a 2020-as termékek nem érkeznek meg, böngésszétek jelen kínálatunk, használjátok ki utószezonos fantasztikus ajánlatainkat és válogassatok kedvetekre Mistral ruházati termékeink között is.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *