Mistral Windsurfer LT szörf

Mistral Windsurfer LT szörf

Itt az új köntösbe bújtatott Mistral Competiton, azaz a Mistral Windsurfer LT. 2018-tól új ágazat bontakozik ki a szörfös elitnél. Újra hódít a retro, de már nem a 30kg-os deszka a divat, meg a nehezen felköthető boom, az egyrészes epoxy árbóc, netán a kiugró gyök. Mindezt újragondolták a Mistral–nál. Nagy, de mégis könnyű svertes deszka, karbon árbóc, csatos boom, finom EVA borítású test, Mistral Competiton életérzés 227 literbe sűrítve, tetszőlegesen választható 5,7m2 vagy 7,0m2 vitorlával.

A szett nem csupán szörfözésre, de SUP-ra is kiváló. A következő nyár igazi gyengeszeles slágere lesz, de repeszthetsz vele nagyobb szélben is. Újra átélheted és gyakorolhatod a régi trükköket, legyen az csak egy sima perdülés, egy kis tolatás, vagy éppen élére állíthatod a deszkát és úgy csúszhatsz vele. Kápráztasd el a parton napozókat is. 40 év szörfös fejlesztése került most bele egyetlen szettbe.

Azonban a tisztánlátás kedvéért, nem csupán egy felkapott darabról van szó. Ausztriától kezdve, Hollandián át, Spanyolországon keresztül, de már a tengerentúlon is komoly versenyeket rendeztek 2019-ben, s az események 2020-ban folytatódnak majd. A holland származású, első olimpiai szörfös címmel (1984) rendelkező Stephan van den Berg a főszervezője és a szervezőbizottság elnöke annak az eseménysorozatnak, amely a hollandiai Hoorn-ból indult hódító útjára.

 

 

Egyedi árért, kedvezményekért, keress bennünket e-mailen, vagy telefonon a 06 20 4449059-es számon!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *