220 km – 11 város – Mistral Vortex

220 km – 11 város – Mistral Vortex

Petronella Van Malsen nyerte a 2020-as, 220 km-es 11 város túrát -folyamatos remek teljesítménnyel, amely mára már Hollandia egyik leghíresebb SUP rendezvényévé nőtte ki magát. 2015 óta a Mistral csapat versenyzői, Seychelle Hattingh, Lena Guimares Ribeiro és Petronella dominál a futamokon. Ennek elérésére 2015-ben a Mistral megalkotta a Vortex verseny SUP-ot, amely versenyről versenyre újra és újra bizonyítja elsőségét. 2015-ben Seychelle elért egy Guiness-világrekordot is, 24 óra alatt 110,47 mérföldet evezett a Vortexen.

Petronella a 2020-as Mistral Vortex SD1-t használta, ám a sikerek további fejlesztésre ösztökélték a tervezőket. 2021-re egy új SD2-vel rukkol elő a gyártó, nem az SD1 helyettesítésére, hanem az SD1 testvéreként új rockerrel és néhány nagyon jó dizájn jellemzővel ellátva. Természetesen az evező, amely a SUP-os karjának “meghosszabbítása” szintén lényegi elem. A csapatból Petronella és Lena Mistral evezőkkel húztak.

Ebben a szezonban Petronella az újonnan kiadott, Chevron lapátot választotta, amely mindössze 6,5 hüvelyk széles. Speciálisan kialakított, középen kiemelt dihedrális kiképzése és a lapát vége felé kialakított V alakjának köszönhetően a lapát jobb és bal oldalán a vizet egyenletesen osztja el. Az evező full carbon, ABS műanyag megerősítéssel a lapátnál.

Ügyelj arra, hogy nem csupán a SUP a fontos, de a lapát is, amely a SUP-os mechanikus meghosszabbítása. Kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk. MISTRAL – 1976 ÓTA!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *