Az évszázad szörfverseny befutója

Az évszázad szörfverseny befutója

Találd ki az évet! Bár a felvétel nem mai, ráadásul VHS-ről került digitalizálásra, de valószínűleg az elmúlt évszázad egyik legszorosabb befutóját örökítettük meg 19…-ban a Super Chanel-ről. A szlalom döntőben a férfiaknál Björn Dunkerbeck, Phil McGain és Robby Naish versenyez a dobogó legfelső fokáért, amikor a toronymagasan vezető Phil McGaint Dunkerbeck a célegyenesben utoléri és megindul a profik harca. A finishben olyan nagy nevek szálltak még vízre mint Anders Bringdal, Thorkil Kristensen, Bruce Petersen és Erik Thieme. Az évszámra helyesen tippelők között egy karácsonyi ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A lányok oldalán ugyan nem volt ilyen szoros a befutó, Nathalie LeLeivre simán nyerte a futamot megelőzve Nathalie Siebel-t, Kelby Annot, Britt Dunkerbeck-et, Barbara Kendall-t, Jutta Müller-t és Martine van Soolingen-t. Az extrém időjárási körülmények között megrendezett versenyen utolsó felvonásában bár a hawaii Kelby Anno vezetett féltávon, LeLeivre nem bízta a véletlenre a végeredményt. A második fordulóban többen elestek, így a francia versenyző nagy előnyre tett szert. Második helyen a nyugatnémet Nathalie Siebel futott be.

Ráadásként pedig egy Kawasaki Jet Ski reklám a 80-as évek végéről. Valószínűsíthetően a reklámdíjak még nem voltak magasak tekintve a 4 perces hosszúságot.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *